הרגע מתקרב... אני לא ישנתי כל הלילה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2019 | 05:40 | מאת: מכל

מנסה לחשוב על מי שכן טוב לי שיהיה איתנו בארוע. ..שירבו השמחות. שנהנה מהרגע. זאת שבת שלמה. זה לא שבאים לאולם והולכים...אז זה שונה.וזה מרגש וזה מטלטל וכל הרגשות יחד...שתהיה שבת טובה ורגועה לכלנו.את המטפלת לא הזמנתי...אשא אותה בליבי.

11/04/2019 | 11:27 | מאת: חטוליתוש

שתהיה לכם שבת נהדרת מקסימה ולא מאכזבת שהכל ילך לפי מה שאת מצפה שתהנו ותבלו כמה שרק אפשרי... 🙏 אמן 😻

11/04/2019 | 16:34 | מאת: אביב 22

הכי שמח שאפשר וכמה שיותר תהני מכל רגע , וכן שימחי עם מי שאתך וכל מי שמקטרג ומשבית שמחות .....פשוט שימי אטמי אזניים ... מאמינה שתצליחי בענק , ושיהיה נפלאאאאא

11/04/2019 | 17:50 | מאת: שירה2017

המון מזל טוב מיכל, מבינה את הלחץ והקושי לפני, גם לי קשה באירועים. מאחלת לך שתצליחי להיות נוכחת, להנות מהרגע ומהטוב והאהבה. רק נחת שלך שירה

11/04/2019 | 20:14 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, מקווה שתרשי לעצמך לחוות ולהרגיש. מקווה, שתרשי לעצמך להראות טוב כלפי חוץ גם אם בפנים יש בלאגן. Everybody Hurts סוריקטה

הי מיכל, שיהיה מוצלח, מייטיב ומהנה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית