כמו גלגל זה חוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/04/2019 | 15:20 | מאת: אביב 22

פעם לבד תמיד לבד ואם לא לבד אז עושה הכל כדי שזה מה שיקרה יורים לכל הכיוונים במטרה להבריח .... אלוהים יודע שאנחנו פשוט לא מוצאים את עצמיינו בכלל.. כל כך מפחיד וקר בלב והכל כל כך כואב אז לבד זה הכי בטוח חבל שאף אחד לא רואה כמה זה כואב הכל חבית חומר נפץ לפני פיצוץ

08/04/2019 | 22:21 | מאת: שירה2017

אביב אהובה, כל כך מכירה את התחושות הקשות, את הבדידות התהומית, את הכאב והתחושה שהקרקע נשמטת כל רגע. איתך, שירה

הי אביב, ממה את כל כך פוחדת? אודי

09/04/2019 | 23:13 | מאת: חטוליתוש

אביב מאמי אם את יורה לכל הכיוונים כדי להרחיק ..... בסופו של דבר .....מרגישים לבד..וקר..וזה מאוד כואב אבל אותי לא הצלחת להרחיק אהובה אני נשארת כאן איתך ולידך ואת יכולה להמשיך לירות..אם זה מה שמרגיש לך הצורך..בסוף זה ירגיע.. 🤗🤗🤗🤗

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית