דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/03/2019 | 15:59 | מאת: אביב 22

המצוקה נוראית צריכה עזרה היא מעדיפה לבד הודיעה לה שהיא לא באה יותר לעולם רוצה שקט שקט שקט שקט לקחנו שליטה חזרה על החיים האלה .. ... נמאס ממטפלים ומכל מיני אנשים שבאים והולכים וחושבים שהם אלוהים . אנחנו יכולים לבד לא נמות מזה ....

01/04/2019 | 08:58 | מאת: אביב 22

וברור שאני הלך לפגישה כמו גדולה ....ומי מחלקיי שרוצה מוזמן גם .... אין סיכוי שאני לא אגיע ... אודי תודה שהעלת את מה שנכתב כאן אתמול ...ברור שזה יגיע לפגישה .. תקופה ממש נוראית מסתובבת עם מקלע ויורים בכל מי שמתקרב עצוב .....אבל זה חלק ממני

01/04/2019 | 14:39 | מאת: חטוליתוש

אפשר לשבת לידך כאן בשקט 💝💗

01/04/2019 | 15:35 | מאת: מכל

אוי אביבי... נשמע שאת זקוקה לעזרה ודוחה אותה כדי שתוכיח לך שאת לא ראויה או שתדחה אותך וכאילו בכלל לא צריכה אותה...פרדוקס. כן, אנחנו דומות😘 ונשמע כזה...מוזר..מתחילה להבין קצת את הניתוק הזה...שאת כותבת"היא" ולא "אני"...מסובך וקשה. קצת כמו בכתיבה שלי שאני כותבת על...ומתכוונת עליי..

הי אביב, הכל בסדר, החרדה תעבור. אודי

01/04/2019 | 17:01 | מאת: אביב 22

מוזר ומורכב... .שמחה שזה כבר פחות מפחיד אותך... ולצערי לא אני כתבתי .. כלומר חלק ממני כתב אבל לא אני ...😀😁 וכן בהחלט יצאנו מאיזון....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית