חמלה =כסף????????(אודי אשמח גם לתגובתך )

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/03/2019 | 08:59 | מאת: אביב 22

אך...נושא הכסף בטיפול.... אישיו לא פשוט אצל כולנו..כן מודע שגם לי ,אני משלמת בהכי שימחה ,להפך אני ביקשתי לשלם על שיחות הטלפון באמצע השבוע .... כשאמרתי את זה למטפלת זה היה במטרה שאני יהיה חופשייה להשתמש באפשרות הזו גם כל שבוע מבלי להביא את המטפלת לתחושה של פריירית או פריצת גבולות...בעצם התשלום זה שווה ערך לרבע פגישה ביום ושעה שנקבעים בהתאם לצורך... אבל זה בהחלט קצת אולי במטרה לשמור מרחק ...אני לא חייבת לך כלום ,את לא עושה לי טובות ...את עושה את תפקידך וזהו לא מעבר לזה ....האמנם !!??, ומה התפקיד של המטפל...???באלו כלים הוא מטפל בי עם לא בעזרת עצמו כל המכלול שהוא מביא איתו ....האם אנחנו באמת משלמות על החמלה ...או על הטיפול (שכולל גם שכר דירה לקליניקה ,הדרכות שהמטפל לוקח ,ימי עיון קורסים ועוד ועוד ) נחזור לעו"ד האהוב עלי .. האם אני משלמת לו על החיבוק העידוד התמיכה הרגשית או על התהליך שהוא עושה עבורי ושוב פקידה ניירת משרד ועוד .... לדעתי החמלה היא חלק שנעשה מהאינטרקציה הטיפולית אנחנו לא משלמות על חמלה או על יחס.... כשכתבתי את זה למיכל הקצנתי את זה בכוונה כי מיכל כתבה שזה בזבוז כסף ... ובעיקרון בגדול כולנו בטיפול בגלל חוסר יחס ראשוני בגלל הבור הזה והציפייה שיתמלא ....אז אם הייתי קונה חמלה או יחס הבור שלי כבר היה גדוש ומלא ועולה על גדותיו...ולצערי זה לא ככה ... כמו שאני רואה את זה מיכלי ..את מאוד דומה לי והאישיו של הכסף עולה כשאת רוצה ליצור חייץ להרחיק ....כאילו אם תרחיקי אותה או את הטיפול ....תרחיקי את הכאב ואת מה שעברת ... הרהורים של תחילת שבוע ממי שמנסה בכל הכוח להרחיק את המטפלת ולגרום לה להשבר ולעזוב. 😢😢😢😢😢 כדי שוב להוכיח שכולם עוזבים בסוף ..

01/04/2019 | 09:11 | מאת: ינשוף

אביב יקרה מילים מדוייקות לחפש מקום להרחיק... עצוב..

01/04/2019 | 14:46 | מאת: חטוליתוש

אבל היא לא נשברת ועוזבת נכון ? ואת....נשברת..? עזבת .? גם לא..נכון..? איתך יפתי

הי אביב, מסכים עם מה שכתבת. באמת יש שאלה לגבי 'מה, אני קונה יחס בכסף?', יש אפילו מי שמשווה זאת לזנות. אני שמח על מה שכתבת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית