פרידה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/03/2019 | 15:17 | מאת: אביב 22

ועם לא הספיק לי המרתון שאני חיה בו ....אז שוב פרידה ממישהי שמלווה אותי בהתנדבות באהבה ובמחוייבות אין קץ ....כן שוב תהייה מחליפה אני לא ננטשת אבל זה שוב פרידה .... כרגע זה מרגיש נורא גם אם אני יודעת את התהליך והגעגוע והכל .....בא לנו לבד בלי אף אחד ....פשוט שקט ...

28/03/2019 | 22:37 | מאת: חטוליתוש

פרידה לפעמים כואבת ולפעמים היא צעד קדימה לקראת משהו חדש הלבד לפעמים נותן את השקט שאת זקוקה לו תנסי/ו להנות ממנו איתך יפתי

הי אביב, להיפרד זו אחת המיומנויות החשובות ביותר שיש. להיות מסוגלים להישאר עם הטוב (ועם העצב שיש בהעדרו מחיינו). לכן אני בעד געגועים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית