אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/06/2001 | 23:28 | מאת: שרון

מה ניש?.............הפסקנו אתמול מהר.....

03/06/2001 | 09:20 | מאת: אביב

שרון, בוקר טוב, מה ניש.. ? האמת היא שלא כל כך טוב, לא מדהים בכלל, התפרקתי קצת בעקבות הפיגוע ביום שישי בלילה, עברו עלי יומיים מטורפים ללא שינה עם הרבה בכי. לא קל המצב פה בארץ ולהתמודד עם הפיצוצים האלה כל שני וחמישי, בייחוד כשמדובר בילדים, ובייחוד כשזה מחזיר אותי לקשיים שלי ולפחדים ולחרדות שלי בנוגע לבתי חולים ומוות. התנתקנו מהר? כן, זאת לא הפעם הראשונה ובטח לא האחרונה שבקביעת סדר עדיפויות אני קצת מפסידה. מצטערת, אני לא אוהבת לנהל שיחות במקביל, אני קצת אגואיסטית, ובייחוד בדברים האלה שהם דברים אישיים ופרטיים, אני צריכה להרגיש שמי שאני מדברת איתו נמצא רק איתי, זו היתה המטרה לא ? שנוכל לדבר בפרטיות רק שתינו ? בכל מקרה זה ה"באג" שלי... שיהיה לך יום טוב, אביב.

03/06/2001 | 11:11 | מאת: שרון

שלחתי לך אתמול ב - icq שאלה. אז תסתכלי. ואת יכולה לשלוח את התשובה בפורום......אל תדאגי זו תשובה קצרה. כן / לא. ואני כבר אמשיך הלאה...... כתבתי לך משהו למעלה..

14/06/2007 | 13:57 | מאת: מחבר

הודעה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית