האפרוח שהלך לחפש לו אמא אחרת טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2019 | 15:40 | מאת: אביב 22

בכל פעם שקראו לי את הסיפור הזה...הרגשתי רעה כמו אומר הסיפור האמא שלך הכי טובה.... ואני רציתי שהיא תראה אותי שהיא תאהב אותי ועדין זה מה שאני רוצה אבל היא רצתה ילדה אחרת ילדה נהדרת ילדה עם שיער חלק שקל לסרק ילדה שלא בוכה ילדה ששותקת ולא מדברת ילדה טובה... ואנחנו כנראה לא כאלה אנחנו לא יודעים מה עשינו לה אבל אמא רוצה ילדה אחרת ....ואני אני נעלמת אודי מנסה כל כך מנסה לשרוד יום ועוד אחד ועוד אחד וכל שהנפש שלי רוצה זה לחדול.... מצטערת ...לא אבדנית סתם מגרדת רצפה

25/03/2019 | 22:10 | מאת: חטוליתוש

אביבוש את היית ילדה נהדרת היית ילדה טובה היית /ן..נפלאים אמא היא זו שלא הבינה איזה אוצר היה לה ביד ולא העריכה אותך לכן באו גם הם..כל השאר..כדי לשמור עליך אבל היא זו שלא הבינה.. כואב לי שכך מרגיש לך... חיבוק ענק אהובה חטולית

הי אביב, את נהדרת וטובה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית