הרבה אני משתגעת- ט.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2019 | 12:00 | מאת: ינשוף

מה שמספרים בטיפול לא מסתדר לי עם הילדות שאני זוכרת ושוב אני אגיד שזה לא מרגיש לי אמיתי מרגישה קרועה בפנים- והכי אני מפחדת על השפיות שלי- אני רוצה לספר שכאשר המילים יוצאות מהפה בטיפול הם לא מרגישים שהם המילים שלי אבל אני יודעת שאני אומרת אותם ואז אני פוחדת שאני ממציעה.. אם רק הייתי יכולה לשאר נוכחת בטיפול אבל אני כל הזמן נעלמת אני "כאילו" הולכת לישון ולא מצליחה לפקוח את העיניים כאשר מתחילים לדבר על הדברים.. ושוב הספקות חוגגות ובגדול ואני לא יודעת מה להאמין...

25/03/2019 | 22:03 | מאת: חטוליתוש

ינשופית יפה שלי אמרתי לך ואומר לך שוב אף אחד לא יכול להמציא דברים שלא היו !! אין דברים כאלה.!! מה שאת לא זוכרת..הם..לא שוכחים !! נכון שקשה ..אפילו מאוד מאוד קשה להפנים שקרו דברים ואת לא זוכרת אותם כי לא את היית שם אלה אחד הקטנים אוהבת

הי ינשוף, כמו שכתבתי בעבר - צריך לתת מקום לספק. אודי

27/03/2019 | 12:17 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה מקל שאת מבינה תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית