האם זה מחלה או בגידה?מה אני אמורה לעשות. הוא כבר לא בבית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/03/2019 | 08:16 | מאת: אירנה

שלום דוקטור. אנו ביחד 24 שנים. אני בת 54 ובעלי בן 63 וש לנו ילדה מדותפת.נשענו לחופשה ושם בעלי היכיר אשה ממדינה אחרת והתאהב בה ביומיים. אחרי חודש ראיתי את ההתכתבויות איתה-.כתב שאין לו משפחה ושמאוהב בה.ביקשתי ממנו לעזוב את הבית .אחרי חודשים נגמר הקשר עם הגברת מחול. איך אני אמורה להתייחס לזה כבגידה או מחלה ???האם יש מקום להגיע אליך לפגישה. תודה רבה.רציתי לציין שכל המשפחה לא מבינה אותו היה בנאדם סופר אחראי ,רציני ואבא מדהים.

24/03/2019 | 13:41 | מאת: חטוליתוש

היי אירנה לדעתי זו בגידה לשמה... אולי כדאי לשבת ולדבר איתו על הכל ולברר מה בדיוק הביא אותו למצב הזה.. בכל זאת את אומרת שחייתם ביחד 24 שנים ושתמיד היה אחראי...רציני ואבא מדהים לילדים.. לדעתי שווה לנהל שיחה ולבדוק.. חטולית

שלום אירנה, זו נשמעת התאהבות, איני רואה בזה מחלה. אם אתם מעוניינים להתגבר על המשבר - כדאי בהחלט לפנות לייעוץ זוגי, זה יכול לעזור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית