חג פורים שמיייח לכל מי שמצליחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/03/2019 | 02:54 | מאת: חטוליתוש

🥳🤡 לכל מי שמצליחה להתחבר ... השנה באופן מוזר לא מצליחה להתחבר לחג לא יודעת למה רציתי מאוד לשמוח אבל...זה לא... המון דברים מסיחים את הראש בדאגות שלא נותנות ...ככה ..אפילו משהן קטן לשחרר.... ומצב רוח שלי ירוד לגמרי.... מחר כלומר עוד כמה שעות ספורות כבר מתחיל משלוח מנות שעדיין לא סיימתי להכין..כי זה מבושל...או אפוי בתנור.... כולי כואבת ולא מסוגלת לזוז ולא לישון אם לי קשה אני מניחה שאני לא היחידה שקשה לה ... לפחות לאחל לכולם חג שמיייייח 😍🥰🤡🥳 חטולית

21/03/2019 | 19:49 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה איתך בכאב.. אולי חלק משמחה אמיתית הוא היכולת להתחבר- גם לכאב-למכלול של רגשות.. אוהבת, ינשופים

הי חטולית, חג שמח גם לך! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית