אפילו שלא באים..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/03/2019 | 11:59 | מאת: ינשוף

וזה לא נעים וגם לא נוח אבל אני בוחרת לקחת מקום כי צריכים ותודה שאתה כאן ולא נטשת.. פעם היו ספקות והיום אין. היום גם אין קבלה שהדברים ש ב"ראש" באמת היו/קרו..... היום אני עם כאבי ראש ואין שום סדר בדברים אני נרדמת בטיפול ולא מצליחה לפקוח את העיניים אתה שמעת אודי על satanic cult abuse? אני מתקשה לאחז בין הטיפולים והולכת לאיבוד... אני לא מכירה אותי בכלל בכלל..

20/03/2019 | 17:41 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה חג פורים שמיייח מכל הלב מקווה שזה יעבור מהר

הי ינשוף, מה הכוונה שאין ספקות היום? לגבי שאלתך - כן, שמעתי על זה. אודי

21/03/2019 | 22:20 | מאת: ינשוף

אודי- אין ספקות לגבי אם מה שעברנו בילדות קרה או לא קרה....כי יודעים שכן- יחד עם זה גם אין קבלה. מקווה שעכשיו אתה מבין עצוב לי לפעמים שלא מבינים אותי.

21/03/2019 | 22:44 | מאת: ינשוף

אודי- אין ספקות לגבי מה שחווינו בילדות.אני יודעת שזה קרה. אבל קשה מאוד לקבל ולגבי השאלה ששאלתי אותך זה היה יותר משאלה, אולי רציתי מקום להגיד את הדברים חוץ מטיפול. לא יודעת משציפתי שתכתוב.... רציתי שתאמין. כן, רציתי שתאמין..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית