להיות כאן בשקט הזה.. .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2019 | 21:09 | מאת: מכל

היי אודי... לפעמים לבוא לשקט זה מרגיע. אפילו שזה בפורום. חודש לא קל. החודש הזה.יש ארוע שלנו. שאנחנו בעלי השמחה. מתכוננים אליו הרבה. מתרגשים אבל במקום להרזות ולהראות יפה אני אוכלת המון..משמינה, עצובה , דואגת..המון המון רגשות ומאוד סוערת....ודווקא החודש שיש בו הרבה על מה לשמוח ועל מה להודות .... מדוע? במקום להנות מההכנות אני..עצובה ומלאה במחשבות ורגשות....

הי מיכל, ייתכן שכמו שכתבת - הריגוש הוא ההיפך מהשקט והוא לא תמיד קל, למרות שהקונוטציה שלו חיובית. ובהחלט אפשר להנות מהשקט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית