אסוציאציות חופשיות.... המון...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/03/2019 | 17:19 | מאת: מכל

היי אודי..כלם היא אמרה שזה בגלל שאני יצירתית יש הרבה אסוציאציות והחשיבה שלי כל כך לא ממוקדת....והמון קישורים. סןער. האם אפשר לחיות ולדעת שזה בסדר הסוער...??? יודעת שזה גל ובכל זאת...להיות עם זה ולקבל שאני לא מוזרה או שונה... ואני מתפקדת מצויין..יש לי המון מה לעשות בזמן האחרון זה אולי גם לטובה.... לתפקד טוב זה מזל..ממש מרגישה שזה מזל וזה דווקא מה שנותן כח... ואסוציאציות היא אמרה שזה של אומנים... כך היא קראה לי...שאני אמנית ..מרגישה סוער. אבל מעניין לא?? איך שקראה לי...והכלילה אותי עם אמנים...

11/03/2019 | 07:20 | מאת: ינשוף

מיכל יקרה את לא שונה או מוזרה הרבה מאיתנו יש כל מני אסוציואציות ינשופים

הי מיכל, אסוציאציות זה אחלה של דבר. אם יודעים גם להתמקד - זה להיט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית