אין לי זנב וגם לא קרניים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2019 | 16:26 | מאת: אביב 22

אני לא מוזרה ולא נדירה ובטח לא סופר נדירה.. ואין סיבה לפחד ממני !!!!!!! אני סהכ מנגנון הגנה על הנפש לשמור על מי שעבר חיים מטורפים כאלה כי לא היה שם אף אחד אחר שישמור עליו... הפרעה דיסוציאטיבית מרגישה כמו בחשכת ימי הביניים. ...ולחשוב שפרופסורים כאלה מלמדים דור חדש של אנשי מקצוע למערך בריאות הנפש בישראל ... ומילותיו על הפרעה דיסוציאטיבית סופר סופר נדירה. לא באמת קיימת רק בראש של מי שחולה בה.... מה הפלא שבציקצוקי הלשון של הסטודנטיות אחר כך נשמע "לא הייתי רוצה להתקל בנשים עם הפרעה דיסוציאטיבית זה ממש מפחיד" אם לא הייתי שם הייתי חושבת שאני חולמת ... כל כך עצוב לי,כואב שאין לי מילים לתאר ..... נמאס לי מהבורות פשוט נמאס לחשיפה יש מחיר מטורף ....שכרגע לא נכון לי לשלם. אז בוכה כאן בשקט מכורבלת קטן קטן ומצטערת על היום שנולדתי אישה יום האישה 2019

הי אביב, מסכים עם כל מילה שכתבת. אודי

08/03/2019 | 14:49 | מאת: חטוליתוש

את כל כך צודקת לא להאמין שזה מה שהם חושבים בורות ...לשמה ואת אהובה נפגעת ...ברור..!! אוהבת אותך שבת שלום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית