.בהמשך להודעה הקודמת הבהרות חשובות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2019 | 07:47 | מאת: אביב 22

כתבתי קודם הודעה אני ממש רוצה להבהיר לפני שתיכתבו לי שוב על הזכות והאפשרות לא להיות כאן .. על צרכים שונים ...הכל אני יודעת מבינה ומוקירה..... פשוט מדברת על הקונפליקט שבי על לכתוב כאן ושזה יהיה נכון במינון ובצורה לצורך שלי ולצורך העכשוי של הקבוצה ....אז כל מה שאני כותבת כאן ושם זה עלי ורק עלי ...בלי שום כוונה לתת למישהו תחושה שהוא לא בסדר בדרך שלו

27/02/2019 | 07:59 | מאת: מכל

זה בסדר אביב.. ואל תפרשי אותי כמו שאת לא אוהבת שאני מפרשת אותך...אז כתבתי לבד פה. אז מה? לא נטושה. אודי פה לא?? מבינה אותך לגבי ההחזקה. זה אינו תפקידי ולא מתיימרת להחזיק קבוצה. ממש לא. אני פה מההתחלה כמעט של אודי.. זה הרבה זמן. ונראה...

27/02/2019 | 11:55 | מאת: ינשוף

אביב יקרה טוב לי שאת כאן ינשופים

27/02/2019 | 18:19 | מאת: אביב 22

מיכלי לא מפרשת אותך ומעולם לא פירשתי אותך ... הושטתי לך יד במקום אחר,זה לא שייך לכאן .... זה בסדר אם את לא זקוקה לה .. אני מאוד מבינה ...

27/02/2019 | 19:54 | מאת: מכל

התבלבלתי במקום....הייתי צריכה לכתוב שם....כי שם כתבת לי שאני מרגישה נטושה ובאת בגללי....סליחה על הערבוב.

27/02/2019 | 20:01 | מאת: אביב 22

תמיד בלב תמיד יחד שולחת חיבוקים

27/02/2019 | 22:11 | מאת: אביב 22

דבר אחד מכל מה שכתבתי לך ....הבנת נכון .. באתי כדי להיות אתך ....

הי אביב, המינון - בין לכתוב ללא, בין היחיד והקבוצה, בין הפנים והחוץ - המינון המדויק, הוא לב לבו של העניין. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית