אודי אהוב וכולם....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2019 | 07:33 | מאת: אביב 22

נכנסתי אתמול בצורך מאוד גדול לראות את הודעת הסגירה שלך ...משהו בה שומר על הגבולות שומר עלי... לא בטוחה ואולי טועה שאתה לא "שוכח "לסגור בזמן האחרון ,אני חושבת שזה מכוון להשאיר פירצה ....למי שרוצה דווקא בשקט להעיז ולכתוב .... אודי אהוב אהבתי את המילים למיכל שאתה פשוט לא מפרש זה קסום ...ללמוד לא לפרש הלואי והייתי שם במקום הזה שיודע שהוא לא חייב לדעת . במקום שמקבלת את מה שקורה מבלי להרגיש שאני חייבת לעשות משהו.... מיכלי יקרה זה אולי הנקודה שדיברת עלייה עלי ועל סוריקטה כמי שחושבות שצריכות להחזיק את הפורום.ברור שלא אנחנו מחזיקות אותו אבל כולנו יחד כן .... וכן בתקופת השידרוג שאת ואחרות עזבו הרגשתי כמוך שזה אני וסוריקטה וסוריקטה ואני.....זה קשה ,כי אף אחד לא רוצה להרגיש שהוא "חייב" להחזיק את המקום....אני מניחה שזה מה שהרגשת בשבועיים האחרונים. אישית אני מאמינה במעשה ..זה נכון ש10 שנים זה נצח זה נכון שהותיקות פורשות וגם אלו שאחריהם זה הגיוני. מאמינה בכנות אודי שאתה לא מתכוון לנטוש את הספינה גם בתקופה של דממה ....כבר כתבתי על זה בעבר שזה מרגיש לא הוגן מולך שזה מרגיש כאילו אתה מובן מאליו ואנחנו יכולות לכתוב או לשתוק ... מאמינה גם שב"פירוק" של הקבוצה עכשיו יש סיכוי לחדשות לכתוב ...היה משהו לא טבעי בזה שכל מי שבא חדש לא נשאר ....אולי היה בנו משהו מפחיד.. מניחה שלא היה בנו את התחושות הראשוניות של קושי בטיפול שמביאות לכאן חדשות..היה בנו כבר ריצה קדימה אל תוך העומק של עשייה טיפולית...עמוק בתהליך ,אולי זה מרתיע חדשים . ומצד שני שקט , פורום שומם מרתיע עוד יותר ...ולדעתי , אני יודעת שאתן חושבות אחרת. מי שהמקום הזה חשוב לה שרוצה בעתיד את האפשרות לכתוב כאן משהו .....צריכה לשמור עליו,בדיוק כמו קבוצה אמיתית... הייתי שייכת לקבוצה פעילה מאוד באו איי ולאט לאט אנשים פרשו עד שנשארנו 4 והחלטנו על סגירת הקבוצה . היא מעולם לא הוקמה שוב .נכון ששם לא היה מנהל סבלני ...אבל אני חוזרת על משהו שכבר כתבתי בעבר כדי שמי שרק קוראת תוכל לקרוא מישהו צריך לכתוב... אישית אני בקונפליקט אמיתי ....חזרה לכאן אומר פירצה בגדר אצלי ....וכרגע אנחנו צריכים עוד גבולות וגדרות שישמרו עליינו ....לכן נכנסתי אתמול חיפשתי את המילים ששומרות .... ומצד שני כפי שכבר אמרתי מאמינה במעשה . מאמינה בזה שאני כחלק ממקום לא יכולה להשקיף מהצד ולהגיד וואוו מתפרק לי ,שקט כאן ....אני צריכה לעשות פעולות ...במקרה של כאן זה לכתוב....אז באתי ואני כאן לרגע או יותר ואתם חסרים לי ממש.....

27/02/2019 | 08:16 | מאת: חטוליתוש

קראתי אותך כמנ פעמים ומסכימה עם מה שכתבת כמי שהמקום הזה חשוב לה מאוד ....בהחלט חושבת שכן צריכה להיות פעילה... רק לשבת על הגדר ולתת לאחרים " לעשות את העבודה " מרגיש לי חוסר אכפתיות אבל זה מה שמרגיש לי...!! כל אחת עסוקה בחיים שלה...באופן טבעי...מקןבל ..יחד עם זאת... לא הייתי אומרת שזה התפקיד של אודי " להחזיק " את המקום הוא כבר תורם את החלק שלו בהתנדבות שהוא עונה ןמתיחס לכל שאלה שעולה... אז כן... להכנס ולכתוב ואת מאוד חסרה כאן אביבוש אבל מכבדת את הגבולות שלך אהובה שיהיה יום טןב לכולן חטולית

27/02/2019 | 09:07 | מאת: גולם.

את לא יכולה לעזוב אותי...

27/02/2019 | 18:25 | מאת: אביב 22

את היא זאת שנעלמת כל הזמן ...למרות שאני מרגישה אותך כאן . ואני ,די חייבת להתרחק מהמדיה ....כדי לשמור עלי למרות שאני כאן כרגע .. אוהבת

27/02/2019 | 21:20 | מאת: אביב 22

אוהבת אותך מאוד ... אני כאן כמה שיכולה ..

הי רביב, רגע או יותר, או כמה שצריך. הכל בסדר... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית