לאפשר לאחרים לנסות.....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/02/2019 | 07:46 | מאת: מכל

כל פעם בשינוי הפורמט בהחלט לא היה קל...וגם הדרישה ל70 תווים ולא מאפשר לשלוח די מעצבן. ו...כן, לעיתים ממש מרגישה מיותרת כבר פה והמילים שלך חיזקו "לאפשר לאחרים"...אולי היה טוב יותר אילו היו פה יותר אחרים. מיצינו האנשים הישנים...טוחנת עוד מאותו דבר....וזה לא נגמר...גם זה עצוב ופטאתי....

25/02/2019 | 15:19 | מאת: חטוליתוש

את בהחלט לא מיותרת יפתי וזה בכלל לא קשור לאנשים הישנים כאן..ותיקים... מצטערת שמרגיש לך רע.... איתך מתוקה חטולית

הי מיכל, כרגיל, אפשר לקרוא את דברי ביותר מדרך אחת. אני כמובן לא התכוונתי למיותרות, אלא לזה שיש אולי אפשרות להעז יותר למי שיושבים מהצד ונמנעים. אבל גם ייתכן (כמו שקורה לעתים במרחבים וירטואליים) שלפנינו תקופה ארוכה ושקטה. בכל זאת, 10 שנים אנחנו כאן. זה נצח במונחי אינטרנט. נמתין ונראה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית