אודי...איך אתה מפרש את השקט??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/02/2019 | 17:47 | מאת: מכל

אודי יקר, איך אתה מפרש את העזיבות והשקט?התבוננות?הססנות לכתוב? פחד להתקרב? אבל למה דווקא עכשיו? למרות היציבות שלך פה שנים?? אודי ....אני לא חושבת שזה תפקיד של מישהו מאיתנו לשמור שהפורום לא יעלם. פשוט מוזר לי. כאילו אביב וסוריקטה חשבו שהן מחזיקות את הפורום...אני באה לפה כדי להרגע מתפקידים...מלהחזיק מקום או מישהו... כל הזמן בחיי מרגישה שאני צריכה להיות כזו חייכנית, כיפית ומקשיבה וערנית לאחר ומחזיקה, ילדים, בעל, הורים את כולם מכילה...... דווקא פה אני רוצה להיות זו המוחזקת שמקבלת חיזוק ופחות נותנת...תסלחו לי כולכם....נמאס לי גם להרגיש אצלה שאני מרצה אותה.אני רוצה לעשות מה שלי נוח....ומקווה שאוכל להמשיך כאן להתבטא ולקבל קצת חיבוק כזה.ולהרגיש גם חלשה ונזקקת.... מרגישה שזקוקה לחום אוהב, לחיבוק ולהיות אהובה. לא מרגישה כזו כלל.חבל. מרגישה מיותרת כאן.

21/02/2019 | 09:20 | מאת: חטוליתוש

מיכלי חומד לא רק שאת לא מיןתרת את בהחלט מהווה...עבורי לפחות מישהי שכן אכפת לה .... וכן ..יש זמנים שאנשים נכנסים יותר ויש שנכנסים פחות כל אחת לפי היכולות שלה ולפי מה שמתאים לה.... אני לא חושבת שאודי יכול לעשות משהו בענין...של תמיכה כאן בפורום או החזקה בפורום שיהיה יותר פעיל מעבר למה שהוא פעיל... גם לא חושבת שזה התפקיד שלו...כמו שאמרת...המקום יציב ...וזה תפקידו לדאוג... כבר כתבו לאחרונה כאן בנות על החוסר הזה של.....תגובות שחסרות מבחינה כמותית....אבל כנראה שזה המצב כעת..יש אכן ירידה בכמות.... את יכולה תמיד להכנס ולתת מקום למה שמרגיש לך....ומי שכאן..שיכולה לתת תגובה..נכנסת ומגיבה... בכל מקרה מתוקה שלי אני כאן לתת לך חיזוק וחיבוק גדול חם ואוהב ולא משאירה אותך לבד...אם זה עוזר... תמיד איתך מתוקה חטולית

21/02/2019 | 09:41 | מאת: ינשוף

היי מיכל כל אחד מחליט מה שנכון ומדוייק לו. אביב למשל לוקחת פסק זמן בגלל בעיות אישיות שלא קשורות לפורום.. לי אישי לוקחת מקום כי אני זקוקה לו. נכון שפחות נוח כרגע אבל זה המציאות. מקווה שתאפשרי לעצמך כאן מקום ינשופים

הי מיכל, זה פשוט: אני לא מפרש... אבל אם אנסה: זה קשור בחלקו לשינוי הפורמט ב'דוקטורס', שלא ממש התאוששנו ממנו, אבל גם לדינמיקה של פורומים - לעתים יש תקופות של שקט, חלק מתרחקים, וזה עצוב מצד אחד אבל גם יכול לאפשר לחדשים לנסות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית