אני מבטלת לעיתים נדירות.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/02/2019 | 19:51 | מאת: מכל

ביטלתי פגישה השבוע. אני מבטלת לעיתים נדירות ומנסה בדרך כלל לקבוע ביום אחר אך מאוד קשה למצוא זמן אחר. אז לא מצאנו...היה לי ברור...ובכלל מאז שחזרה מרגישה אחרת..דברנו על כך כמובן. אבל יודע מה? כשהייתי הכי זקוקה היא נסעה..וזה שינה אצלי וכעסתי וכו...לא כועסת יותר..סתם נמאס לי שזה הזמן היחיד וגם בשבילו אני צריכה להתאמץ כי זה לא אדיאלי מבחינתי....קצת מעצבן אותי כבר הטיפול הזה שנמשך מלא זמן...ואני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי או ממנה....לא סיימנו את הטיפול בשיטה הזו..עצרנו ו...כאילו לא רציתי להמשיך או לא בטוחה כבר מה אני רוצה....לא מובן...גם פה לא מובן מה מנסה לומר.....

הי מיכל, זה בסדר... אודי

19/02/2019 | 14:06 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה מבינה שאת מאוכזבת.. לא רוצה להמשיך בטיפול באותה שיטה..אולי כבר נמאס אז ביטלת פגישה השבוע..... כנראה שזה מה שהרגיש לך הכי נכון לעשות... זה לגמרי בסדר לא קרה כלום אולי את זקוקה לזמן לבד...לריענון אישי בלעדיה יעזור לחשוב ואולי להגיע להחלטות מה את רוצה בהחלט ועל מה את מוותרת... חיבוק גדול עד אליך איתך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית