להרגיש פחות לבד.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2019 | 13:18 | מאת: ינשוף

טיפולים מציפים סיפורים שאני לא רוצה לשמוע אותם רצון לברוח אבל אין לאן כאבים בגוף ומתפוצץ הראש ההמתנה בין הפגישות מקשה עלי שיחות טלפון לא עוזרות כי אין את העיניים של המטפלת להשאיר אותי נוכחת הרבה התמודדות לבד וכאן. שקט בנתיים. אבל אנחנו כאן וזקוקים למקום הבטוח

07/02/2019 | 15:24 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה להתמודד לבד...תמיד קשה כנסי לעיתים יותר קרובות אולי יהיה יותר קל...ופחות לבד... חיבוק גדול מתוקה איתך גם בלב תמיד חטולית

הי ינשוף, זה טוב שיש מקום בטוח... אודי

08/02/2019 | 00:19 | מאת: ינשוף

חטוליתוש יקרה תודה על המילים שהרגישו כמו להיות עטופה ומחובקת.💗

08/02/2019 | 00:25 | מאת: ינשוף

היי אודי לפעמים זקוקים למילים אחרים. לא יודעת.... אולי כאלה שנותנים תחושה שרואים ומבינים וגם מילים חמות. אבל תודה בכל אופן שאתה כן כותב ומתייחס. זה לא מובן מאליו. ואולי אני יותר מדי רגישה ..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית