אודי...האם אוכל להפרד ממנה? האם זה לתמיד??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2019 | 20:57 | מאת: מכל

שאלה שמטרידה אותי. האם טיפול עבורי זה לכל החיים??, האם אוכל להפרד?? אם מה שקרה לי בזמן האחרון בהפסקה בלבד אז מה בפרידה?? האם אפשרי להפרד? ומתי זה נכון הצעד הזה? חושבת שאצטרך להפרד..זה לא צריך להיות כל החיים. ...מה אתה חושב? עוד לא נפגשנו. היא אמורה הייתה לחזור אבל עוד לא הייתה פגישה...וגם לא שלחתי כלום מחכה למפגש....וחוץ מזה נרגעתי.....

04/02/2019 | 23:37 | מאת: חטוליתוש

מיכלי כשיגיע הזמן המתאים תוכלי להפרד כמו שצריך אבל זה מצריך הכנות.... הכנה נפשית שיחות פרידה וכנראה שעדיין לא הזמן

הי מיכל, לומדים להפרד, בהחלט. אבל בשביל להיפרד צריך קודם להיפגש. זה מה שיפה בזה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית