לא יודעת למה אני חייבת לדעת.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/01/2019 | 18:22 | מאת: מכל

מה איתה.. חייבת לדעת קצת יותר..אז אני יודעת דברים שהיא לא יודעת שאני יודעת עליה...היום קל למצוא הקשרים ולהבין. אוףףףף טיפשי. הייתי מוכרחה להבין למה נסעה. נדמה לי שגיליתי. ומשפחה תמיד קודמת למטופל. והיא לא תחליף משפחתי. עצוב לי....טיפשי שניסיתי לדעת. למה זה תרם לי? אין לי מושג. שתבוא כבר..

הי מיכל, זה קשה ומייסר, ולעתים הרצון לדעת מוביל אותנו גם למקומות לא טובים ומכאיבים. אודי

28/01/2019 | 22:53 | מאת: אביב 22

מיכלי ככה היה לי עם המטפלת הראשונה לדעתי זה היה חלק מהקושי שלנו ...כי היא לא ידעה שאני יודעת ואני ידעתי דברים שגרמו לחרדות.... לטיפול הזה באתי והנחתי מהפגישה הראשונה את הצורך וזה דובר ....הרבה יותר קל לי היום כשהכל גלוי וידוע וברור .... והאמת שמצאתי את עצמי שפשוט כבר לא בודקת כי זה לא מעניין בכלל ... מה חשוב למה היא בחופש ....היא בחופש כי היא צריכה חופש (אם לנוח או לבקר משפחה )כמו כולנו, זה עושה אותה בן אדם לא אל.... מה שחשוב זה מה זה עושה לך .. דברי איתה על זה גם שאת יודעת ... חיבוק ענק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית