טלי את כאן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/06/2001 | 22:46 | מאת: Angel

רע לי.. ואני לא מהססת לכתוב קוראים מזדמנים שזה מעצבן אותם לא חשובים לי עכשיו.

01/06/2001 | 22:54 | מאת: שרון

אפשר להציע עזרה?......

01/06/2001 | 22:58 | מאת: Angel

אפשר...אני חושבת... אבל אני לא הכי נחמדה ומצחיקה כהרגלי בקטעים כאילו. סליחה.

01/06/2001 | 22:56 | מאת: Angel

מצטערת שאמרתי את זה. לא יודעת מה נכנס בי.רע לי ולא פתאום.ביטלתי יציאה.עד שעשיתי את הצעד קדימה,חזרתי אחורה.לא יכולה לצאת .לא רוצה לראות אנשים.רוצה להשאר כאן עם עצמי ואם האנשים הוירטואלים שלא רואים אותי עכשיו,במצבי הזה. העולם הזה.הוא פשוט רע. אני יודעת שזה שובר משהו.הרבה משהו.כל הכוח שהפגנתי מאז עבר החג. אבל ככה אני עכשיו. רע לי וזהו. סליחה טלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית