עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/01/2019 | 09:58 | מאת: אביב 22

השמש זורחת בחוץ זה אחלה התחלה של השבוע ....תצטרפו אלי :) ממש שימחתם אותי שבוע שעבר ...... תודה שקמתי תודה על פרנסה תודה שאני מצליחה לעשות דברים תודה שהגלים קצרים יותר תודה שאני זוכרת שיש גם טוב ואור ושמחה תודה על מי שכאן וגם מי שלא כאן מסיבותיה שלה אבל נמצאת בליבי תודה לך אודי על הנתינה ,על היותך כאן תודה על לימודים שמקלפים את העור והנשמה תודה שאני מודעת לקשיים ופחות ביקורתית כלפי עצמי תודה שאני עושה פעולות תודה שאני יותר ויותר קשובה לחלקים שלי גם בדברים שבהגיון אני מבינה שהם לא הגיונים אבל כן עוזרת להם ועוטפת ... תודה שאני חשובה לעצמי היום יותר מלא נעים וכאלה... תודה על אומץ לשנות גם אם בקטנות כמו לבקש הנחה או בגדול יותר כמו תוספת למשכורת .... תודה שכבר פחות פוחדת מסמכות ואנשי מקצוע ולא חושבת שאני פחות מאחרים תודה למטפלות המדהימות שלי (זו שבעבר וזו של ההווה ) שעוזרות לי לצעוד עוד ועוד תודה לכל חלקי ששומרים עלי גם עם בדרכם המיוחדת ....

28/01/2019 | 21:04 | מאת: חטוליתוש

ביום גשום שכזה קיבלתי הפתעה ועליה אני אומר תודה יצאתי לקניות.... לא סתם קניות אלה בגדים המון בגדים שהיו חסרים לי כבר המון זמן.. היה כייף להסתובב בגשם תודה לגשמי ברכה ותודה על מצברוח טוב שהביא הגשם... ותודה לבעלי על ההפתעה שעשה לי פשוט תודה על הכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית