עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/01/2019 | 06:22 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי ותודה שאני כבר בדרכי ליום מושלם תודה על המקום הזה שמאפשר לי לזכור את הטוב שבדרך תודה על תנור ששובר מעט מהקור תודה לבגדים שמחממים תודה לגלגל החיים שמזכיר עקביות והתמדה תודה לכל מי שכותב כאן תודה למי שכאן ובשקט תודה לאלמונים שיושים לייקים להודעות מסקרן אותי מי אתם ... תודה ללימודים שעושים אותי מלאה בעניין שלא קשור ישירות אלי תודה למחקר שאפשר לצלול לתוכו שעות בלי להרגיש שהזמן עובר תודה למוזיקה שעוטפת אותי כל הזמן תודה להורי שהביאו אותי לעולם הזה סהכ לא רע כאן כל כך .... תודה למקום הזה שמקבל אותי כמו שאני על כל צדדי ועוד חושב שאני בסדר 😊

14/01/2019 | 10:06 | מאת: חטוליתוש

אביב ... בכל פעם שאני רואה את העץ של התודות נכנסת בכייף קודם כל לקרא אותך ורואה שעם כל הקשיים שאת עוברת ומתמודדת את איתנה מפעם לפעם יותר.... גם רשימת התודות שלך הולכת ומתארכת ועל זה אני מעריכה אותך בכל פעם מחדש יותר ויותר אז קודם כל תודה גדולה לך על הכוחות שאת נותנת ברוחב לב גם כאן בעץ התודות תודה על ימים שמחים ..😀... החודש חוגגים ימי הולדת לכלתי הגדולה וגם לנכד הכי קטן שלי.. תודה שכל ילדי ונכדי מרגישים טוב ושמחים כולל כל המאומצים שלי...😍... תודה שיצאתי מתוך פלונטר נפשי שהכה בי קשות...עבר תודה שיש מקום להודות על... תודה....🐱😻

14/01/2019 | 22:27 | מאת: אביב 22

חטוליתוש תודה אהובה האמת שאני כותבת תודות גם לעצמי וזה הרבה יותר ארוך מכאן ... כאן זה די תלוי בזמן מחשב שיש לי וכן אני הרבה יותר חזקה ,תודה שאת רואה אותי....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית