אביב,אני מקווה שראית את התיקון שלי להודעה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/06/2001 | 19:24 | מאת: Angel

בקשר לזה שלא הכריחו אותך ללכת לטיפול. התכוונתי שאותי הכריחו.

01/06/2001 | 20:21 | מאת: אביב

אנג'ל, ראיתי, אבל אמרתי ואני אומר שוב, אני לוקחת את הדברים למקומות שלי, ורואה אותם משם, וזה נכון לגבי ההודעות שלך, ושל כל אחד ששואל כאן בפורום. אחרת אני לא מצליחה לענות, אם אני לא נכנסת ל"נעלי" האחר, אבל גם מרגישה שהדברים נוגעים אלי אישית. אותו דבר עשיתי עם ההודעה שלך, והגבתי בהתאם, מהמקום שלי, ומהחששות שלי, ומהפחד שלי לאבד את הטיפול, שהוא הדבר הכי חשוב לי כרגע בחיים, בגלל דברים שאני כותבת כאן בפורום, או שנאמרים אלי. בגלל הרגישות והפגיעות הגבוהים שלי וההזדהות הכמעט מוחלטת שלי עם מה שאנשים כותבים כשאני מגיבה, אני לפעמים נזהרת יותר בשמירת הגבולות, כדי לא להגזים בזה. כדי לא להפיל על עצמי דברים שלא התכוונתי אליהם בעצמי. אין כאן מקום לתיקון, כי לא היתה טעות, היתה אמירה, שכל אחת לקחה אותה למקום אחר, וזה בסדר. את התכוונת למשהו, אני הבנתי משהו אחר, זה קרה כבר בעבר, וסביר להניח שזה יקרה גם בעתיד, כי שתינו רגישות ופגיעות, ולוקחות את הדברים ומשליכות על עצמינו, ורואות איפה אנחנו מתחברות לזה. אז הכל בסדר, הרגעי, שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית