לפעמים כל מה שרוצים זה שיבינו..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2019 | 11:52 | מאת: ינשוף

שלא יגידו עד כמה שהתקדמתי שיבינו שכל יום הוא קשה שכל יום הקולות בראש מלווים אותי שאין שקט בפנים וכאשר את מנסה לכייף גם שם הקולות נמצאים ולא נותנים שום שקט..

09/01/2019 | 16:21 | מאת: מכל

כל כך מובן שזה מה שרוצים... את השקט הנפשי וההבנה..איתך.

09/01/2019 | 19:39 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה זה שאומרים לך שהתקדמת לא אומר שלא יודעים כמה קשה לך אבל תראי מתוקה שעם כל כמה שמאוד קשה לך ועם כל הקולות שלא נותנים לך מנוחה ואין שום שקט לא בפנים ולא בכלל.... את מצליחה להתקדם וזה לא רע בכלל בשבילך וגם בשבילם.. אוהבת חטולית

09/01/2019 | 20:52 | מאת: ינשוף

תודה מיכלי.. תודה מאוד

09/01/2019 | 20:56 | מאת: ינשוף

חטוליתוש - אני יודעת שהתקדמתי אבל כאשר משתפים שקשה ושהכאב לא נגמר ואומרים לך שאת מתקדמת זה לא נאמר בזמן המתאים

10/01/2019 | 19:27 | מאת: אביב 22

ינשופי יקרה מאוד מאוד מאוד מבינה .. ובכל זאת כמה נקודות למחשבה... המטפלת היא לא חברה ככה שאם היא תהייה כל הזמן במקום שמבין ולא מזכיר שאת יכולה ...אז תשארי באותה נקודה ולא תזוזי ממנה... עוד דבר ,האם זה לא קצת רצון שיקחו אותם ממך כמו לא שלך.. ברור שהם אתך כל הזמן הם חלק ממך ואני מעדיפה לחשוב עליהם כעל חלקים ממני או צדדים ולא ....קולות .. חשוב שתקשיבי להם תפתחי איתם שיח תאמיני לי הם יאכלו לך את הראש פחות 😊 ועדין .....זה קשה זה מעייף וזה פשוט מדכא אבל לומדים לחיות ביחד כולם ..😍🙅🙅🙅🙅

10/01/2019 | 20:59 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה מבינה אותך ומבינה שלא בזמן בשבילך מקווה שתמצאי את השקט שאת צריכה שהכאב ירד ויוקל לך חטולית

הי ינשוף, זה קשה להרגיש שבאמירה הזו מבטלים את הקושי שלך. אודי

10/01/2019 | 22:07 | מאת: ינשוף

אביב יקרה אני יודעת שאת מבינה ונכון המטפלת לא חברה ואני מנסה לראות את ההתקדמות וגם משתפת על זה בטיפול. רק הפעם בזמן מצוקה הרגשתי שבמקום להיות איתנו ולאפשר לי /לנו לבטא את הכאב הנוראי היא התעקשה שאתמקד בהתקדמות. אם היתה מאפשרת מקום לכאב זה היה עוזר יותר..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית