פגישה קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2019 | 22:30 | מאת: שירי1

היי, ממזמן לא הייתי פה. ימים לא פשוטים... מאוד לא פשוטים. והפגישה היום הייתה נוראית. פשוט איומה... כבר חצי שנה מטופלת אצלו. עד עכשיו היה בסדר והפעם היה נורא. מאוד נפגעתי ממנו. והפגיעה דווקא בתקופה כזו לא פשוטה בעבורי. מאוד לא רגיש מצידו ומאוד מאכזב.

הי שירי, יש רגעים כאלו, וחשוב לדעת לדבר עליהם, לעבור אותם, וליצור חוויה מתמשכת של קשר טוב, מעבר לרגעים קשים ובלתי נמנעים. אודי

08/01/2019 | 10:15 | מאת: חטוליתוש

מצטערת לשמוע שעבר קשה אבל חושבת שכדאי לדבר על זה בפגישה הבאה... אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית