כך מרגישה כשמגיעההנפילה.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2019 | 15:38 | מאת: מכל

לא תמיד מצליחה לכתוב או להביע תחושות קשות כשהן מגיעות. משתפת פה... אשתף גם אותה...אולימפחד משיתוף כי הכל נראה כזה כוזב...לא אמיתי החמלה הזו..לא יודעת....גל שיעבור כך אומרים. הלב העצוב, מבקש להסיר את שכבות האופל מעליו. נאלץ להסדיר שוב את קצב החיים. האם יפתח החלון? האם הדלת? רועד, פוחד מרוח פרצים חודרת. מאנשי החיוך הכוזב, מאנשי האהבה הכבויה....

הי מיכל, עצוב לשמוע על החוויה שהחמלה אינה אמתית. מקווה שלפחות היכולת להיעזר - תתייצב (מה שיוכל לסייע גם לדברים האחרים). אודי

08/01/2019 | 11:22 | מאת: חטוליתוש

מיכלוש למה הכל נראה כוזב לא יכול להיות שזה באמת...אמיתי.. החמלה... מה נותן לך את ההרגשה שזה לא אמיתי..? אולי את חושבת שלא מגיע לך חמלה ?? אבל כן מגיע לך מתוקה וגם יותר מזה אולי תנסי לשנות גישה ...וכן לקבל כי כן מגיע.. אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית