עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/01/2019 | 06:04 | מאת: אביב 22

תודה על הסופש שהיה תודה לימים שעתידים לבוא תודה על אנשים בדרך תודה שהפרוק הוא זמני כל פעם מחדש תודה שפירקי הזמן משתנים תודה על עבודה קשה שמניבא פירות תודה על שינוי וצמיחה תודה על היכולת לראות זאת תודה על המקום הזה שאני חייבת לו חלק מהצמיחה תודה עלייך אודי תודה לכם תודה לבוקר שבא מביא איתו ריחות חדשים שבוע טוב אהובים

08/01/2019 | 11:57 | מאת: חטוליתוש

לא יודעת על מה כרגע ...אבל זה אולי עוד יבוא... בעצם...אולי כן יש על מה להודות...החודש הזה יש המון ימי הולדת במשפחה וימי הולדת תמיד משמחים... אז תודה על כל ימי השמחות האלה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית