אודי הי,7000000000000000000000000

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/01/2019 | 21:59 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, כשקראתי את תגובתך בתחילה הוצפתי... כן.... המשפט שאמרת לי:" במבי,את מאוד חכמה,את יודעת?" .... בתחילה הוצפתי אך כשקראתי פעמים נוספות ההצפה ירדה ומאוד מאוד מאוד שמחתי (ועדיין שמחה) התרגשתי וגם שאלתי את עצמי מה קרה? מה בהודעה (?) הביא אותך לומר לי מילים אלו ? החלטתי שבמקום להמשיך ולשאול את עצמי...פשוט יותר אשאל אותך ... .... אז אני שואלת אותך : אודי ? על מה ולמה כתבת לי את המילים הללו? .... ..... אגב השאלון שלך... נכנסתי שוב לקישור... מעניין אותי מה אתה מנסה לבדוק... מצאתי שיש שאלה אחת בלבד שאתה מציג לצידה כוכבית אדומה כשאלת חובה: שאלת המגדר...! כל שאר השאלות בשאלון ,כולל גיל הן שאלות רשות.. ... שאלתי את עצמי אם שאלות המחקר שלך מנסות לבדוק בין השאר גם את משתנה המגדר והתמכרות למשחקי מחשב בין שלל המשתנים שציינתי כבר בהודעתי הקודמת ואודי... אפרופו מה שכתבת לי בתגובה להודעה הקודמת... כן על החכמה.... אתה יודע שבבית הספר היסודי הייתי תלמידה חלשה ביותר מבחינה לימודית..? אין לי מושג מה הכנסתי לילקוט ..אם בכלל הכנסתי משהו...? לא זוכרת מה עשיתי בביה"ס... כן זוכרת שהתעודות שלי היו מלאים בציון 4 כמעט כל התעודה..לאורך כל שנות ביה"ס היסודי.. ... כל שנה ריחפה באויר הסכנה שישאירו אותי כיתה... כן אודי... היום גם אני כבר מאמינה שאני לא מפגרת .. אבל המילים שלך אודי כל כך יקרות וחשובות לי.. הן נכנסות למקום של צלקת לא פשוטה... חשוב לי שתדע את זה.. ובאמת אשמח לשמוע באופן ספציפי יותר מה הביא אותך לכתוב את מה שכתבת לי.. תודה לך אודי אהוב, שלך-במבי.

הי במבי, על השאלון איני יכול לפרט כל עוד הוא פעיל, כי זה יכול להשפיע על אופן המילוי. כתבתי שאת חכמה כי דרך הסקת המסקנות שלך מרשימה ואת מחברת לא רק בין נקודות שונות :-) אודי

08/01/2019 | 12:02 | מאת: חטוליתוש

היי במבי מתןקה שאת את אף פעם לא נשמעת מפגרת...ההפך.. ומה שהיה בעבר..ממש לא משנה את מה שאת כיום.... למדת השכלת והרווחת את כל מה שאת..רק בזכות... אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית