גמילה מקסנקס XR

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/06/2001 | 16:29 | מאת: מאירה

שלום, אני מנסה להגמל מקסנקס XR 0.5, שלקחתי 5 שבועות... לקחתי כדור אחד ליום. התחלתי לקחת עכשיו חצי כדור... בכדי שהגמילה תהיה הדרגתית. כמה ימים מומלץ לקחת חצי כדור ולאיזה תופעות לוואי עלי לצפות עם מינון של 0.5 שלקחתי עד עכשיו? תודה

01/06/2001 | 17:08 | מאת: אורית ארנון

לדעתי את צריכה לשאול את הרופא הפסיכיאטר שרשם לך את הכדורים. אני לא חושבת שזה זהה אצל כל האנשים ואת צריכה להתייעץ עם רופא מומחה בקשר לטיפול שלך.

01/06/2001 | 17:41 | מאת: מאירה

שלום אורית, תודה על תשובתך, או תגובתך.. האם את פסיכיאטרית? או סתם מישהו שבוחר להגיב לשאלתי? בקשר למה שאמרת: מראש הסביר לי הפסיכיאטר שהטיפול הוא לטווח קצר כי ההתמכרות היא לא מומלצת... מכיוון שאני לוקחת רק כדור אחד ליום... אין לי אופציה אחרת "לרדת" בהדרגה אני מניחה.. מעבר לחצי כדור... אני מניחה שפסיכיאטר מנוסה יוכל לעזור בשאלתי.

01/06/2001 | 23:34 | מאת: Jacki

מה זה הכדור הזה? סליחה על הבורות...... על מה הוא צריך להשפיע...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית