אודי.......//////////////////

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/01/2019 | 20:01 | מאת: שירה2017

הי אודי, לכאורה הכל בסדר התפקוד ללא רבב אני לא בורחת לשעות של שינה לא מפסידה ימי עבודה קמה בבוקר כמו מכונה. אבל הבוקר מכה בי בכאב נוראי וחוסר הבנה ותלישות ובדידות ותחושה שכל רגע משהו רע עומד לקרות ואפסות מול היום הזה שאיני יכולה לו והבנה שמשהו מקולקל מאוד. ומאז המקרה כבר חמש שנים ולא אמרתי אפילו פעם אחת מזל שנותרתי בחיים ולא הפסקתי לחשוב כמה איומה אני שרציתי ככה לנטוש ולחתוך באכזריות את החוט שמחבר אותם אלי שיכולתי להתנתק מכל רגש שייכות או מחויחבות ולא הפסקתי לחשוב שזה היה כישלון. שירה

הי שירה, זה מאבק, מה שנראה ככישלון הוא הצלחה של הכוחות המשמרים. חשוב לדעת שגם הם שם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית