מחקר בנושא התמכרות למשחקי מחשב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, אני מצרף קישור למחקר בנושא התמכרות למשחקים שאני עורך. השאלון אנונימי (וקצת ארוך...) וכל מי שיתרמו מזמנם יבורכו! אפשר (ומומלץ) להעביר הלאה למי שזה יכול להיות רלוונטי בעבורו. https://bit.ly/2GUvpCJ תודה, אודי

03/01/2019 | 14:54 | מאת: בועות_סבון

אודי שלום , זה מתוך בוב ספוג :-) אני חדשה בדרך... טוב, לא ממש. התמכרויות - נשמע מוכר :-) בוא נראה האם זה עובד, פעם ראשונה שלי.. מציאות מדומה.. אבל מציאות. רצית להגיד לך שהלינק לא ניפתח.

03/01/2019 | 22:29 | מאת: אביב 22

האפשרות הזאת לעזור לך ולהחזיר לך מעט מהטוב שאתה נותן לי/לנו כל הזמן עשה אותי שמחה...... תודה

שלום בועות סבון, ברוכה הבאה. הלינק נפתח, בדקתי (וגם נכנסו לא מעט תשובות, כך שהוא עובד). נסי שוב, אולי ממכשיר אחר. אודי

הי אביב, את מקסימה... אודי

04/01/2019 | 06:09 | מאת: בועות_סבון

בוקר טוב, צודק, הצלחתי. טעות שלי. מלאתי, אבל קצת בהכללה.. במקום ספציפית על משחקי מחשב - על כל מציאות המדומה. ובשאלות לא כתוב "משחק במחשב", אלא סתם "משחק" :-) תודה על העבודה החשובה... מתי אתה מספיק את הכל?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית