אודי יקר...........דורש 70 תווים לכן אולי שקט גם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/01/2019 | 21:00 | מאת: מכל

פורקת מעליי את ארגז הזכרונות. ריח כבד נישא באוויר... ארגז ישן ומאובק אך חי ונושם כאילו רק אתמול נאטם. תמונות, ציורים, דמויים מציפים את חדרי ליבי. ריח עם סערת רגשות אליי הוא נצמד ולא זע... זה הארגז שלי לטוב ולרע. אודי...עובדת קשה ועייפתי ממצבי רוח זה מעייף ומתיש. עבודה טובה היא אומרת ואני?? כבר נמאס לעבוד כל הזמן....השיטה עוזרת אך...עובדים בכל החזיתות לתקוף את הריח..ריח זה משהו שלא נמחק!!!באסה. עצוב לי

הי מיכל, תיאור יפה, קשה, מוחשי ונוגע ללב. זה אכן מעייף ומתיש ועצוב... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית