כך זה מרגיש.............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/12/2018 | 18:07 | מאת: ינשוף

כאילו אין קרקע מתחת לרגליים יצאתי מטיפול כך..... עם תחושה שאני לבד ואני מפחדת... יצאנו מהפגישה והמטפלת נשכחה לא היתה תחושת בטחון בטיפול הרגשתי שהמטפלת לא היתה אבל אני יודעת בראש שהיא כן יצאתי מפוחדת ועכשיו לא מוצאת את עצמי מרגישה שאני לא מצליחה לאסוף את החלקים כבר הלכתי לאיבוד ולא יודעת איך לחזור מאיבוד

31/12/2018 | 20:51 | מאת: אביב 22

יקרה ...זה תהליך לא פשוט ללכת לאיבוד לא פשוט לאסוף ....אם הזמן זה נעשה יותר פשוט ויותר קל ועדין קשה ...חיבוק ענק

הי ינשוף, אני מתאר לעצמי שאת מכירה את ההרגשה הזו ושאת יודעת (גם אם בראש) שהיא מתאזנת ותחושת הקרקע שבה. מקווה שזה יקרה מהר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית