מחשבות ..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/12/2018 | 14:38 | מאת: אביב 22

אודי , אתה בטח זוכר שמזמן כתבתי על הפורום , על יחד על איך אני רואה אותו. סוריקטה נעלמה, פשוט ככה פתאום בלי לומר מילה ...זה עשה אותי עצובה , זה לא מתאים לה להעלם ככה ,ואולי כן ואני פשוט לא מכירה ....אבל האמת שלא מפסיקה לחשוב עלייה , כמו שקרה לי עם הילה שנעלמה ובמבי שנעלמה אז.... בסופו של יום אנחנו לא באמת מכירים אחד את השני ...אולי בכלל חלק מהאנשים כאן הם איזה דמות שהם בנו לעצמם ...לא טרול כי אם מתחזה ...ואולי כולנו מתחזים כאן ... בכל מקרה הפורום לא אותו פורום , כמעט ןאין כאן אף אחד ואף אחד לא מחכה ליחד כולם כותבים אלייך ... וחשבתי לי שזה בסדר זה מהות של צמיחה שאנשים עוזבים את הקן , אני רואה ביכולת שלי להיות כאן פחות לא לחכות לתגובה ממך , להרגיש נמצאת גם שאני איננה השג אדיר .. ויש בי איזה חשש ....ביום רביעי שכתבתי מוקדם כל כך , בדרך בשש וחצי בערך הצצתי לפורום וראיתי שההודעה עלתה ,חשבתי שאם לא הייתי כותבת לא הייתי יודעת שניכנסת בכלל... כשההודעה שלי להילה לא עלתה כל היום הינחתי שאתה אודי מרוב עיסוקיך לא הספקת להיכנס לפורום לא חשבתי שפשוט לא היו הודעות, ושההודעה שלי נעלמה .. במצב שנוצר כרגע בפורום אודי הפכת להיות עוד יותר מובן מאליו מקודם ...כמו זה בסדר שכולנו נלך ונחזור ואודי יהיה כאן ....זה מרגיש לא פייר , זה מרגיש כפוי טובה .... ואתה אודי, כאן בשקט כל הזמן כמו שאמרת...תודה לך על כך...ומקווה שלא תישבר . האמת מרגיש לי עצוב לראות את הפורום ככה , בלי עצים מלבלבים .... ואני , אולי גם אני כמו הפורום מצד אחד ריקה מרוקנת מהתהליך על הגוף ומצד שני צומחת , בוטחת יותר בעצמי מזהה את שלי ולא שלי ... אוהבת אותכם את מי שכאן ומי שרק קורא וכמובן אותך אודי בלעדיכם לא היה לי את האפשרות לכתוב כאן .....תודה

30/12/2018 | 16:53 | מאת: ינשוף

אביב יקרה אני כאן. מנסה להגיב. מבינה ומסכימה שחסר כאן תחושה של "יחד". איתך תמיד בלב💗

הי אביב, אכן, משהו משתנה, שקט כאן מאוד... וזה בסדר. אני מאמין שכשיהיה הצורך - נראה זאת כאן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית