הילה אהובה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/12/2018 | 05:41 | מאת: אביב 22

את יודעת עניתי לך שם למטה... .וכשזה לא עלה חשבתי שאודי עוד לא נכנס ...עכשיו אני מבינה שזה פשוט נעלם ... עצוב לי שככה .... שם כתבתי לך שזה עצוב וביקשתי להיות אתך בכאב הזה של הלבד .. עכשיו אני יוסיף ואזכיר לך גם את הכוחות והצמיחה המופלאים שלך ושאני מאמינה שתוכלי למצוא זוגיות ולהקים משפחה ....אוהבת אותך מאוד ושמחה שאת כאן .

30/12/2018 | 20:04 | מאת: hila37

אביב יקרה תודה! 🦊 אני מאוד רוצה ומנסה להכיר ולבנות לי משפחה... מרגישה אותך איתי... לגביי המקום כאן- פחות משקיעה אנרגיות בני בא ומי לא. מי שבא? ברוך הבא... אנשים יוצאים ונכנסים כל הזמן... שבוע נפלא לך הילה

31/12/2018 | 20:53 | מאת: אביב 22

הילה זה לא עניין של להתעסק במי שכאן זה נפלא שבאים והולכים .... כנעלמים ככה פתאום זה קשה לי מאוד ... אבל זאת אני . חיבוק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית