לרחל...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/06/2001 | 14:38 | מאת: אליאן

כתבתי לך משהו באחד מהעמודים הקודמים... מה יהיה ? מקווה שהכל בסדר אצלך ואת רק עסוקה ... שתהיה לך שבת שקטה ונעימה... אגב, מה שלום אחיך וכלתו הטרייה ? חזרו מחו"ל? הביאו מתנות ? אם לא,לא נורא ! אני אשלח לך למייל דברים נחמדים :-)))))))))) ביי ובאמת שהתגעגעתי !!!

01/06/2001 | 16:20 | מאת: רחל

הי- אני כאן. אני מקבלת את ההודעות, והן באמת גורמות לי לחייך. מה שלומך? אני באמת ולא מגיעה לפתוח את המחשב בתקופה האחרונה. המון לחץ....... אבל את תמיד יכולה לכתוב אלי לכאן או למייל. שתהייה לך שבת נעימה- ולהתראות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית