היי אודי- ברוך שובך.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/12/2018 | 18:32 | מאת: hila37

היי אודי איך היה בכנס??? חשבתי עליך מכיוון ש2 חברי פייסבוק שלי גם האלו בכנס הזה ואז נזכרתי בך וזה היה נחמד.. מהצד שלי כמטופלת- נפלה פגישה בשבוע שעבר ביום חמישי מכיוון שהיה חולה. היה קצת קשה אבל לא נורא. ביום שישי אני אחרתי בלי כוונה והוא חיכה לי והייתה פגישה יחסית רגועה ונעימה. בעבודה- כמטפלת- יש לי מטופלת שבדרך כלל היא מאוד בקונטרול. משתפת אבל תמיד שומרת על פאסון. היום בצהריים היא פתאום מתקשרת כולה בוכה... אמרה שקרה משהו וצריכה אותי.. היא ממש נלחצה ממשהו... כשהיא באה ניסיתי לתת לה גם מענה קונקרטי למה שהציק לה וגם מענה רגשי. ואחרי זה חיבקתי אותה הרגשתי שהיא זקוקה לזה.. וזה עשה לי טוב שיכולתי להיות שם בשבילה ברגע הזה.. ושהיא סמכה עליי. היה רגע מכונן כזה... חוץ מזה קניתי לעצמי בגדי חורף מעיל, מגפיים, פיג'מה וגם זה עשה לי טוב... אחלה שבוע שיהיה הילה

הי הילה, ברוכה הנמצאת! נשמע שהיה יופי של שבוע. שימשיך כך! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית