אודי הי, מתגעגעת אליך... 700000 תוים........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/12/2018 | 12:13 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, מה שלומך ? איך היה בכנס ?.. חזרה למצב עוברות/ליה דרך היפנוזה... נשמע מעניין.... .... פתאום אני שואלת את עצמי אם אנחנו (אמא צביה ואני) גם כן נמצאות באזורים האלו...????? ..... לא יודעת.... מרגישה כאילו אני לוקחת מחק ומוחקת על המצח... לא מעניין אותי באיזה אזורים אנחנו נמצאות... .....אפרופו אמא צביה... היום שוב יום ראשון..... ..... סיפרתי לך אודי על המשבר האחרון שהתרחש לפני שלושה שבועות ביום ראשון.. זוכר אודי..?? ... בכל אופן,באמת הגעתי בראשון שעבר ב 16:05 וכל הפגישה סבבה סביב האיחור ההוא ...טחנו דק דק את מה שקרה אז.. .... האמת היא אודי שאמא צביה קצת מסכנה... כל כולה מאחרת טיפונת או מגיעה בדקה ה 99 בימי ראשון... בשאר הימים היא נמצאת כבר בקליניקה בגלל מטופלים אחרים ולכן היא לא מאחרת.. בימי ראשון היא מגיעה לקליניקה ב 16:00.. ... פתאום אני שואלת את עצמי אם היא מגיעה בדקה ה 99 גם למטופלים אחרים שמגיעים בדיוק כשהיא מגיעה.. ???? ..... די ,אין לי כב כוח לחשוב על הדברים האלו אודי.... ..... נראה לי שהיום אתן לה צ'אנס נוסף... אגיע ב 16:00.. אם גם היום היא תגיע בדקה ה 99 או תאחר טיפונת ..ואפילו אם תאחר בשניה..אפילו אם תאחר בחצי שניה... לא אגיע כל השבוע !!! ממש כך... אתן לה להתבשל עם עצמה במהלך כל השעות השבוע.. גם לא אענה לנסיונות טלפוניים או וואטספ שלה... .... אתן לה לחוות כאילו אני מתה... .... ואולי אני סתם שמה כבר אפוד מגן ..מה שבטוח..???? ... כן... אני לא כל כך סומכת עליה לגבי הזמנים בראשון אחה"צ... .... בא לי לשנות את הזמן בראשון..להגיע בשעה אחרת.. לא רוצה להיות במתח.... ..... אודי,תזכור שאמרתי לך.. היום אני מגיעה בזמן בדיוק !!! כפי שהיא ואני הסכמנו ..16:00 !!! אם היא תאחר אפילו בשנייה לא אגיע אליה כל השבוע !!! תזכור...אתה העד שלי שאמרתי מראש !!! ..... וואו אודי.... אני בכלל לא מבינה מה קורה לי ואיתי.. בדרך כלל אני לארג'ית.. בכלל לא מכווצת שרירים לגבי זמנים ונתינה בכלל... ...כל כך משונה ומוזר אודי מה שקורה איתי סביב הראשון הזה... כאילו אני ממש ממש לא מכירה את עצמי... ... יש בי קול שאומר לי :" במבי, את לא מתביישת ??? אמא צביה נותנת לך,מעניקה לך כל כך הרבה.. כל כך הרבה !!!! כזו מסירות,איכפתיות..אמא נותנת באמת את כל כולה !!! גם מקצועית וגם כבן אדם.. את לא מתביישת במבי לספור לה חצי שנייה,שנייה,3 דקות.. ???? תתביישי לך במבי.." .... ויש את הכמו מפלצת הפנימית הזו שלא מוכנה לוותר בקטע הזה.... .... יש לך מושג אודי מה קורה איתי ???? ... השתגעתי לגמרי אודי ???? במבי.

הי במבי, אני משער שזה פוגע בהרגשה ה'רחמית' ופורם אותה, ובגלל זה הזעם... וזה נראה לי גיטימי ובסדר לכעוס על איחור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית