אודי..ראשית. בהצלחה והנאה בכנס (7000000

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2018 | 10:31 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, ראשית,בהצלחה והנאה מרובה לך בכנס.. כשתחזור ,תשתף ברשמים ? איזה כנס?מה הנושא? קצת תכנים ?.. מה איתי? היה שבוע שקט בגזרתנו (אמא צביה ואני) ... היום יום ראשון... המריבה האחרונה פרצה בראשון לפני שבועיים בגלל שאיחרה טיפונת להגיע לקליניקה שלה.. אני כבר חניתי והייתי ברכב כשראיתי אותה ממהרת לקליניקה.. אגב,לא מעט פעמים היא מגיעה בדקה ה99 ואז אני מחכה ברכב ומאפשרת לה מעט זמן להתארגנות.. בראשון לפני שבועיים כבר לא התחשק לי לחכות..חשבתי לעצמי..שאמא צביה תצא דקה /שתיים לפני כן ותגיע בזמן לקליניקה.. לא רציתי כבר להתחשב בה.. יצאתי בדיוק בזמן מהרכב והיא ראתה אותי ועשינו כזה שלום ראש ואז היא מיהרה יותר במדרגות.. אני הלכתי בקצב שלי ,ולתדהמתי כשהיא נכנסה ,היא סגרה את הדלת... פשוט הגעתי כמה שניות אחריה לדלת סגורה....!!! נעלבתי עד עמקי נשמתי ..הרגשתי שהיא דוחפת אותי החוצה.. צלצלתי בפעמון והיא פתחה לי את הדלת..נראתה מבולבלת.. וכשרציתי להיכנס לחדר היא אומרת לי שאחכה רגע מחוץ לחדר בגלל שהיא לא הספיקה לסדר עבורי את החדר .. אמרתי לה :"לא נורא..אז אראה פעם איך החדר נראה רגיל כשאני לא אצלך.." היא ניסתה שוב לומר לי רגע..רגע תחכי רגע.. ואני נעמדתי בפתח החדר והסתכלתי .. ובאמת החדר היה נראה משונה..מוזר כזה.. הכרית,הציפה,השמיכות שלי ..כלום לא היה במקום..רק היתה כזו ספה ועליה הרבה כריות שלא מסודרות כמו שכשאני מגיעה.. אפילו הכורסה שלה היתה במקום אחר.. החדר היה נראה משונה.. אמא צביה נראתה ממש בפאניקה... אמרתי לה ..די..תרגיעי..הכל בסדר.. ... אבל כלום לא היה בסדר... אחרי זה רבנו כל השבוע... .. בראשון האחרון לא הגעתי (טכנית לא יכולתי להגיע ולכן נפגשנו בשבוע שעבר בשני, שלישי בלילה ,רביעי וחמישי) ... היום שוב יום ראשון... לא יודעת מה לעשות... אמרתי לה לפני שבועיים בראשון שמעכשיו בראשון אתן לה מתנה בכל פעם 5 דקות בכדי להתארגן.. .. אני יודעת שאם אגיע היום ב 16:00 יהיה שוב הבלגן..ואני לא מסוגלת לעבור את זה שוב.. .. אם אחכה במכונית ואכנס ב 16:05 אתפוצץ מכעס עליה.. .. לא יודעת מה לעשות אודי... ... אין לי כבר כוח למריבות איתה... אני עייפה אודי... ... אודי ??? מה אתה מציע שאעשה ??.. אולי בכלל לא אגיע ??? שהיא תחכה לי כל הפגישה ותתבשל עם עצמה... ??? ... אודי ???

הי במבי, אני יוצא לכנס הפסיכולוגים החינוכיים ומעביר שם סדנה בת 4 ימים על טיפול היפנוטי רגרסיבי (לזמן העוברות והלידה). באשר למשבר שלכן: נחשפת ל'מנגנון' בעזרתו אמא צביה מתכווננת אלייך (לפחות מבחינת הסטינג הטיפולי) ויש משהו קשה בגילוי (הידוע בהיגיון) שיש גם לפני ואחרי... ולגבי האיחור - אני יכול להבין את התסכול שלך. את כמובן תגיעי, ותדברי, ותדברו והדברים יסתדרו, כי זו המשמעות האמתית של התכווננות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית