עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2018 | 08:47 | מאת: אביב 22

תודה שאני לא מוותרת תודה על תזכורת שאני בסדר ולא הכל תלוי וקשור אלי תודה שאני מי שאני וגם עם אני טועה אני אנושית הלוואי והייתי יכולה אני לדבר כעס ,ולא מתוך ניתוק גם זה יגיע יודעת שמותר לכעוס אבל אפילו הכתיבה מפחידה אותי - אולי הגיע הזמן ללמוד לכעוס תודה שאני רואה את האבדנים עד כמה הנפש שלי נפגעה ,ואולי דווקא בגלל מה שקרה מבינה עד כמה מי שאשם במצבי זאת החברה כולה ולא אני . אני לא אשמה שפגעו בי והרסו אותי . תודה על הפינה הזו על הבועה הזו מהעולם תודה על המקום הנדיר הזה תודה אודי על הלגיטימציה שנתת לכעס שלי פשוט תודה על היותך בחיי במסע המפרך הזה ... סע לשלום וחזור בשלום ....למרות שבא לי לצעוק לך באנוכיות כי רבה אודי אל תלך ..

20/12/2018 | 13:34 | מאת: חטוליתוש

תודה על שמחות קטנות כמו גדולות.. תודה על רגעים של שפיות תודה על רגעים של זכרון תודה על משפחה קטנה אך מאוד אוהבת תודה על המקום... תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית