אני כנראה פסיכופת. אך מעוניין להשתלב בחברה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/12/2018 | 23:50 | מאת: גושפנקא

טופלתי שנים אצל פסיכולוגים בתור ילד מגיל 7. באיזה שהוא שלב עלה המושג אשיות אנטי-סוציאלית. לקיצור ולעניין אני כנראה פסיכופת (יחד עם כאחוז מהאוכלוסייה כמו שהבנתי). הבעיה היא שאני מתקשה להחזיק עבודה לאורך זמן, כשאני מתעצבן יש לי נטייה להגיב 'חזק' וכשאני במחסור במזומן הדבר הראשון שבא לי לעשות זה לשדוד תחנת הדלק בקצה הרחוב... אז חשבתי לעצמי אני אחזור לפסיכולוג אולי ייתן לי כמה טיפים אבל עכשיו כמבוגר חושש שיכלא אותי מאיזה טענה שאני מסוכן או משהו... כלומר אני באמת רוצה למצוא דרך להשתלב יחסית 'נורמלי' בחברה בלי להיכנס לכלא אבל השאלה היא אם יאמינו לי? אפשרי לעשות משהו כזה? יכולים לכלוא אותי רק בגלל מחשבות על משהו?

16/12/2018 | 08:50 | מאת: אביב 22

לא נראה לי שעל מחשבות עוצרים ....אחרת כולנו היינו בכלא בטח לא על זה שאתה רוצה ומודע שאתה זקוק לטיפול חוץ מזה שיש חיסיון בטיפול בטח על מחשבות .... ריגשת ברצון הכנה לטפל בעצמך ולא להטיל את האחריות על האחר ....

שלום גושפנקא, כמו שכתבה אביב - עדיין לא עוצרים על מחשבות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית