עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/12/2018 | 06:43 | מאת: אביב 22

מזמן לא היה כאן אחד כזה להודות על היש תודה על המקום הזה שמאפשר להיות אני בתוך הבועה והמוגנת לרגע לנוח להיות בלי מסכות תודה על תהליכים שאני עושה ומבינה מה קורה לי תודה למי שאני לחלקי ההגנה שלי תודה על מי שכאן תודה אודי אהוב שאתה כאן ומנצלת את זה שאתה קורא הכל ....לאחל לך כנס מועיל ומפרה ואם אפשר אז גם מהנה ....

13/12/2018 | 18:25 | מאת: חטוליתוש

תודה על שעומדת על הרגלים למרות כל הכאבים תודה על רגעים של שפיות...לא מובן מאליו.... תודה על אוכל על השולחן תודה שזוכה לקום כל בוקר מהמיטה גם אם בכוח... תודה שהצלחתי לסלוח על פגיעה כואבת... תודה שיש סליחה במלוא הענווה.. תודה על חברה מקסימה ונהדרת.. שתומכת...😊... תודה על המקום תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית