ערב טוב..........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/12/2018 | 19:33 | מאת: עדי1111

היי אודי הייתי היום אצל רופאת משפחה.אין לה מושג מה יש לי והיא אמרה לי היום "אני בדיוק כמוך" לא יודעת, וצריך לפנות למומחים בתחום הייתי אצל 2 מומחים בקהילה מאותו תחום וקיבלתי 2 אבחנות שונות הכאבים פחתו מאוד אבל עדיין הבעיה לא נפתרה . אני צריכה שיגידו לי מה בדיוק הבעיה ומה הפתרון ,שתהיה כבר אבחנה מסודרת ..וזה לא קורה .אני בחרדה שיש לי את "המחלה" הארורה .או שזה משהו אחר שהם מפספסים ולא מאבחנים ורק נותנים כל מיני הצעות לטיפולים שונים כולל תרופות שאני לא לוקחת כי הכאבים פחתו אבל מפחדת שהם יחזרו כי קורה שכואב לי ועובר ואז שוב כואב .קשה לי מאוד ובעיקר מפחיד לא לדעת מה יש לי .בדקתי וחפרתי בגוגל עד שנמאס והפסקתי עם החפירות אבל החרדה בשיא...

13/12/2018 | 18:45 | מאת: חטוליתוש

היי עדי אם היה משהו מפחיד כמו שאת פוחדת כבר היו מגלים אפילו בבדיקות דם... כנראה שזה לא משהו מפחיד ואת רק נשארת עם הפחד.. מבינה שמפחיד אותך אבל אולי תפני לרופא מקצועי ...ל..למחלה...שאת חושדת בה... הוא כבר יעשה לך סדר.. בשורות טובות.. חטולית

הי עדי, אני מקווה שיגיעו תשובות שירגיעו אותך. אני יכול להגיד לך שבדרך כלל כשיש חרדה רבה, זה כשהגוף יודע שהדברים בסך הכל בסדר, או מינוריים יחסית. כשיש משהו רציני מאוד, יש דברים אחרים, לא חרדה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית