היום בטיפול................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/12/2018 | 18:06 | מאת: ינשוף

דברים נוראים נאמרו. נלחמתי לא לאפשר להם מקום כי ידעתי שיהיה קשה. בסוף נכנעתי ואפשרתי. אני מרגישה מצוקה גדולה. אני מנסה בכל כוחי לא להאמין . אני לא יכולה לשאת את זה. אני לא יכולה. אני לא יודעת איך ממשיכים . אני לא יודעת אם אני רוצה להמשיך.

13/12/2018 | 08:55 | מאת: אביב 22

מקווה שאתם כבר בסדר נפלא שנתת מקום ושאת מנקה דברים הם בחוץ קשה לשמוע ולדעת ...אבל הם בן כה וכה שם מרקיבים בתוכך ...מגיע לך ריפוי מגיע לך לנשום.... אוהבת ומחבקת ..

13/12/2018 | 18:39 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי את לא צריכה להילחם בהם.. שלא יצאו.... להפך..תני להם מקום להוציא הכל החוצה כי הם רק מכבידים עליך..ואחרי שהם מדברים את הכאב שלהם...שלך...עם הזמן הכל יהיה קל יותר... פשוט תאפשרי להם.... הם רק לטובתך לא נגדך... חטולית

הי ינשוף, טוב שאפשרת... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית