------------ ככה זה מרגיש בן עולמות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2018 | 09:16 | מאת: אביב 22

כמו רוח רפאים שמחפשת מנוחה ומקום ..... החלמה .....מילה כל כך טריקית ....ותלוי איך מביטים בה ... אפשר לומר שבהרבה מובנים אני יותר בריאה נפשית מהרבה אנשים בריאים שאני מכירה .. ובפנים .....חולה יותר מהרבה אנשים חולים שאני מלווה.... חיה בשני עולמות ולשנהם שייכת לא שייכת .... כותבת וחושבת על איזה מהזאבים ינצח ...או לאיזה חלק ממני לתת לספר את סיפורו לחלק הבריא ... או לחלקים החולים כל כך .. איך להסתכל על הבור הזה שפעור בי באמצע הבטן שרק קרומי עור מכסים שאיש לא יראה את הבור...מה שעושה אותי בריאה כי איש לא רואה .. והבור הזה שפעור .... במה אני ימלא אותו .... במקום הרגשות הכואבים או הדברים הממסכים ..... כמו בעלי כותרת ...בריאה ,חולה ,בריאה ..... שני עולמות לשנהם אני שייכת ובאף אחד מהם לא מרגישה מקום .... רוח רפאים שחיה בעולם הזה....וכל רצונה הוא שקט ושלווה .... עצובה 😢😢😢

10/12/2018 | 18:13 | מאת: ינשוף

אביב יקרה כל כך קשה המציאות הזאת- קשה המציאות שלנו. מאחלת לך שתמצאי יותר ויותר השקט ושלווה .. אוהבת ואיתך, ינשופים

10/12/2018 | 20:30 | מאת: hila37

הי אביב מה שכתבת נגע לי בבטן הרבה יכולתי להרגיש כאב חד. יכולתי לרגע לראות אביב אחרת מדוייקת יותר חדה יותר הפערים הטלטלות הכאב השורף החלל בבטן אין לי מה לאמר חוץ מאשר לשבת בשקט לידך... ואולי אביב שמאפשרת שיתנו לה?? מחשבה שלך הילה

10/12/2018 | 22:23 | מאת: חטוליתוש

אביבוש מאמי לא יודעת מה להגיד לך אייך להרגיש ואייך להתנהל... עצוב שככה מרגיש לך... יכולה רק לשלוח לך מלא חיבוקים..ולהגיד לך שאוהבת אותך עם הכל הכל הכל.. 😻🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗.... חטולית

הי אביב, שני העולמות אצלך. שני העולמות כאן. גם הכוחות הבריאים וגם הבור והעצב. אתך, אודי

10/12/2018 | 23:55 | מאת: אביב 22

האמת מרוחקת יותר מתמיד .... ולא חושבת שאני לא מאפשרת ...ואלי את צודקת ... אבל האמת שפשוט זה נגע בך ....ואת צריכה לחשוב למה ???אני מתארת לעצמי למה ... כי בכולנו יש את שני הצדדים הכוחות והבור ..וכולנו כאן חיים בשני העולמות ...מהלכים בו כמו לוליין על חבל דק

11/12/2018 | 06:40 | מאת: אביב 22

כאן בבועה הזו מתקיימים שנהם יחד בעולם האמיתי שמחוץ לבועה זה לא יכול להיות ..... תודה לך על המקום הזה

11/12/2018 | 06:42 | מאת: אביב 22

אהובות תודה על היותכן בחיי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית