שאלה מטרידה זהות מינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/12/2018 | 11:38 | מאת: נועהלההההההה

שלום אנחנו מבית מסורתי ביתי התחילה לצאת עם בחור מישוב דתי בפגישה 5 נשאלה על ידו האם היה לה התנסות עם נשים הדבר זעזע אותה עצם השאלה האם זה מצביע על נטיות שלו לגברים? בפגישה נוספת שאל אותה שוב מה היא חושבת על גייז כששמעתי אלו בראשי כמה שאלות אולי הוא בעל נטיות למין הגברי? אולי הוא דו מיני? או שאולי נלחם המשיכה לגברים ומנסה לצאת עם נשים מאוד מוטרדת מעצם השאלות בשני פגישות שונות האם כדאי שתעזוב אותו? לתשובתך תודה

שלום נועלה, כמובן שאיני יכול לדעת על נטיותיו המיניות. גם לסטיירטים (משני המינים) יכולים להיות מחשבות על בני מינם. אני משער שהכי פשוט יהיה לשאול אותו ישירות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית