בוקר טוב ושבוע טוב 😙😙

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/12/2018 | 10:19 | מאת: hila37

אהלן אודי היי סוריקטה במבי ואביב מה שלומכן? אתן חסרות כאן.... תוכלו רק לבוא לאמר שלום? שבוע שעבר הרגשתי רע בגלל מתיחות בעבודה... עכשיו זה נרגע.. מיכל וחתולית תודה שהגבתן לי בעץ שלמטה... למרות שזה וורטואלי אפשר היה להרגיש את התמיכה עד לכאן... ואליך אודי- תודה שאתה כאן, תודה על המקום הזה על הרגישות והנתינה. הילה

09/12/2018 | 15:19 | מאת: .במבי פצוע..

הילה הי, אומרת שלום.. אני פה ,קוראת אתכן.. לא כל כך מוצאת מילים ולכן לא כל כך מגיבה.. ייתכן שגם מחוסרת אנרגיות.. במבי

10/12/2018 | 20:22 | מאת: hila37

במבי יקרה עצוב לי לשמוע שכך את מרגישה... הלוואי שתרגישי אסופה, גרגר ועוד גרגר... אקדיש לך שיר הפוסט המקורי שלך... הילה

הי הילה, תודה לך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית